Условия и цена на доставка:


1. Поръчана стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка, след получаване на потвърждение на посочения от Клиента телефон или електронна поща. При коректно направена поръчка и потвърждение от Клиента, стоката се изпраща по куриер.

  • Транспортните разходи и куриерски такси (напр. наложен платеж), ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката (при плащане на стоки на стойност до 500 лв. с ДДС ).

 2 . Безплатна доставка:  Разходите за доставка за всички налични артикули в нашия магазин ще бъдат частично или напълно за наша сметка до офис на куриерска фирма Спиди при следните условия:

* Отстъпките са валидни за всички артикули извън акция или промоция

  • Безплатна доставка за поръчки над 99 лв и под 20 кг в цяла България *
  • Безплатна доставка се извършва до офис на куриерска Спиди. Само в случай, че в населеното място няма офис на Спиди, безплатната доставка е до адрес на клиента.

Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.00 часа или съобразено с работния график на куриерската фирма. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

3. Доставка на поръчките се изпълняват по график и тарифа на куриерската фирма. Цената на куриерската услуга се определя от селището, където е адресът за доставка и теглото на поръчаните артикули. За продукти, които са с безплатна доставка не се включва цена за доставка.

  •  Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право да върне стоката в срок на седем работни дни от датата на получаване на стоката. Разходи за доставка на стоката не се възстановяват, а само за продукта. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката, да бъдат запазени официалните документи за покупка( фактура, касова бележка, гаранционна карта). Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите и в този случай ЕТ ТОНИНСКИ’91 има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство. Транспортните разходи при връщането на продукта са за сметка на клиента.

Разходите по доставката се поемат от ЕТ ТОНИНСКИ’91 в случай, че е изпратена грешна стока.

4.  Методи на доставка чрез куриер

Тъй като за Доставка  с куриер фирма ТОНИНСКИ’91 използва подизпълнители, то не носим отговорност за евентуално забавяне, за което предварително се извиняваме.

При форсмажорни обстоятелства е възможно забавянето на доставките или невъзможност за тяхното изпълнение. В този случай поръчката може да бъде предоговорена за времето на доставка.

5. Срокове на доставка:

  • Поръчки направени до 12.00 ч. се изпълняват до 2 работни дни.
  • При поръчки на артикули, които не са налични или с недостатъчно количество в търговските обекти на ЕТ ТОНИНСКИ’91, срока на доставка следва да се доуточни с Клиента.
  • Доставката на поръчките е съобразена по Графика и Тарифата на куриерската фирма.
  • При форсмажорни обстоятелства поръчката и доставката допълнително се уточнява между клиента и магазина.