Ремонтните дейности в дома не са рядкост и това изисква наличие на добър и качествен набор от инструменти. Разбира се в това число се включват перфораторите. Независимо дали става дума за пробиване на отвори в стена за контакт, картина, шкаф или за телевизор, перфораторите могат да бъдат изключително полезни. Обикновено тези дейности не са продължителни и не включват интензивна работа. Ето защо всички големи производители на инструменти предлагат модели, които са предназначени за любителско ползване. Въпреки предимството на професионалните, любителските перфоратори също притежават отлични технически характеристики. Разполагат с голяма сила на удара, което се дължи на вградения пневматичен ударен механизъм. Благодарение на него машините са способни да пробият дупка в бетон или зидария значително по-бързо и по-прецизно. Освен това някои модели могат да послужат и за извършване на по-тежки дейности (къртене). За целта устройствата разполагат с редица интегрирани функции – избор на вида на къртене, управление на оборотите и ударите, съобразено с вида на материала и т.н. Това дава възможност за безпроблемно завършване на дейността.
Перфораторите за любителско ползване са оборудвани с достатъчно мощност, за да могат да се справят с натоварването на домашния ремонт. Корпусите им са компактни, леки и осигуряват лесен контрол по време на тежките дейности. Вградената им функция за къртене ги превръща в мултифункционален инструмент, който може да бъде полезен в немалко на брой дейности от домашния ремонт. Това ги прави подходящи за премахване на фаянсови плочки, мазилки, както и на различни подови настилки.
В нашия каталог можете да намерите подходящата техника, нужна за качественото извършване на ремонта във вашия дом. Богатият ни асортимент включва любителски перфоратори, които се отличават с висока мощност, леки и ергономични корпуси и впечатляващи възможности. Моделите са с доказан произход и са част от производствените линии на едни от най-добрите марки на световния пазар.