Независимо дали става въпрос за професионален или домашен майстор, сред инструментите, които следва да бъдат налични в работилницата, се нарежда и ударната бормашина.

Ние от магазин Тонински предлагаме широка гама от ударни бормашини в каталога си от продукти. За да ви улесним максимално при избора, накратко обобщаваме върху какво да фокусирате вниманието си при тези електроинструменти за домашния майстор.

Ударната дрелка оказва необходимата сила при пробиване, завинтване и други, която е неприсъща за човешката сила. Ударно-пробивната технология, с която разполагат този тип бормашини, помага да не се изплъзва винтът при завинтване. Ударът се случва десетки пъти в секунда, което го прави ефективен не само при пробиване/завинтване, но и при обратния процес – когато искате да отвиете дадени крепежни елементи.

При ударната бормашина въртящият момент се определя от използващия уреда, докато при стандартната дрелка това зависи от предавката, на която работи инструментът. С други думи, използвайки ударна бормашина, получавате по-голяма прецизност и сила в работата си.

Сред ключовите предимства при употребата на ударни бормашини се отличават:

–> лекота при завиване на особено дълги винтове;

–> значителна мощност, подходяща за пробиване на здрави материали като дърво, метал, стомана;

–> възможност за премахване на корозирали и/или счупени винтове и други крепежни елементи;

–> лесна и безопасна употреба при спазване на указанията за безопасност.

В каталога за ударни бормашини на Toninski Tools сме подбрали специална селекция от електроуреди на един от лидерите в производството им – Bosch. В категорията ще откриете някои от най-търсените модели на бранда, сред които:

–> Bosch Easyimpact;

–> Bosch Universalimpact;

–> Bosch BSP Universal;

–> Bosch Advancedimpact и други.

Тук ще можете да избирате както между бюджетни решения за вашите любителски и хоби нужди, така и от инструменти висок клас за вашите професионални търсения.