Градинска техника

Поддръжката на градина или дворно пространство е дейност, която изисква определен ресурс, при това не само времеви.

Освен косачки за трева, верижни триони и ножици за подрязване, градинската техника включва и редица други уреди и консумативи, полезни за всеки, който посвещава времето си на това да поддържа красиво пространството около дома или работното място.

Магазинът на Тонински предоставя широк спектър от продукти, които могат да посрещнат всяка нужда.

1 2 3 4

Независимо от площта, за която се грижите – било то поляна пред къщата, градинка в междублоковото пространство или пък лехите в задния двор на вилата, при нас ще откриете това, което търсите.

Каталогът предлага решения и за потребители, за които градинарството е не просто хоби, а професия и начин на препитание.

Сред богатия асортимент в каталога ни ще откриете:

– Косачки (електрически, акумулаторни, механични)
– Верижни триони
Ножици за жив плет и тримери за трева. В това число можем да добавим и приспособленията за кастрене на високи клони.
Духалки и листосъбирачи
Пръскачки и водоструйки
Аератори и вертикулатори за тревни площи

За всички тези уреди се предлагат и съответните консумативи в магазина на Тонински.

Препоръчваме ви използването на оригинални резервни части и приставки, тъй като само така може да се гарантира правилната и безупречна експлоатация.

Скъпа ли е градинската техника?

Качественото оборудване има своята цена. Но в каталога ни ще откриете и редица бюджетни решения, които също могат да бъдат полезни в градината и двора.

Обикновено клиентите, които тепърва започват да се занимават с градинарство или поддръжка на дворно място, се насочват към по-евтините продукти.

Когато обаче тази дейност стане ежедневна, хората постепенно се насочват към търсене на инструменти от по-висок клас. В нашия магазин има за всекиго по нещо.

Всички оригинални продукти се предлагат със съответната гаранция. А ако не сте сигурни дали дадена техника е подходяща за вас, не се колебайте да ни попитате.