Верижни триони

Поддръжката на градината може да бъде истинско предизвикателство, поради факта, че включва немалко на брой дейности. За тази цел, днес са достъпни машини и инструменти, чрез които те се извършват безпроблемно. Верижните триони са един от най-използваните инструменти за работа в градината. Те могат да бъдат използвани за премахване на дълги и масивни клони, както и за изрязване на изгнили дървета. За целта те се отличават с чиста мощ, която може да достигне до впечатляващите от 1800W / 1900 W. Чрез нея машините с лекота се справят с рязането на дървен материал, независимо каква е неговата плътност. Тя им осигурява необходимата издръжливост при продължителна експлоатация.
Верижните триони се предлагат в голямо разнообразие. Всеки един вид притежава своите предимства и е подходящ за различен тип работа. Например някои машини разполагат с по-къси дъски и вериги, което ги прави подходящи за оформяне на декоративни храсти. Освен това съществуват разлики и във вида на използваната верига, като от това зависи в какво ще бъде най-ефективен инструмента. Различията са главно в самите резачи, които имат специфична форма, както и в реда, по който те са подредени. Разположението и формата на резците определят по какъв начин ще се извършва самото рязане и колко големи парчета ще бъдат изрязвани от тях. Поради тази причина някои верижни триони са подходящи за отрязване на масивни дървета, други са по-добри в рязането на по-мека дървесина, а трети служат за премахване на по-тънки дървета или замръзнали и изсъхнали такива.
Верижният трион е необходим инструмент за градинарството. Неговата ефективност със сигурност ще спести не само усилия, но и изключително много време за извършване на поддръжката. За това, в каталогът ни сме включили богат асортимент от верижни триони, които могат да бъдат полезни за редица дейности. Всички предлагани от нас модели са с доказано качество и гарантират висока производителност.