Водоструйки

Несъмнено водоструйките са най-ефективното средство за миене на различни повърхности както в жилищните, така и в административните сгради. Машините намират широко приложение, като се използват за водно почистване на тротоари, веранди, автомобили и фасади на къщи и жилищни сгради. Всичко това означава, че те могат да бъдат използвани за извършване на различни задачи и същевременно са способни да премахнат дори някои от най-упоритите петна от повърхностите.

Способността на водоструйките да премахват почти всякакви замърсители се дължи на това, че те използват вода под много високо налягане. Голяма част от моделите на Bosch разполагат с функция за всмукване на водата от воден източник. Благодарение на силните струи, течността навлиза в дълбочина и отмива или почиства всякакви замърсители от повърхностите, включително някои видове петна. За да може да работи пълноценно, водната помпа се нуждае от източник на енергия. Днес, съществуват няколко вида водоструйки – електрически, с двигатели и акумулаторни. Първите се свързват към електрическата мрежа, докато вторите се нуждаят от горивна течност (бензин), за да функционират. Третият вид почистващи машини е най-съвременен, тъй като моделите работят с помощта на акумулаторна батерия. По този начин те могат да бъдат използвани навсякъде и без да е необходим контакт за електрозахранване. Подобно на водоструйките с бензинови двигатели, акумулаторните модели могат да работят за точно определен период от време. Тогава за едните е необходимо наливане на горивна течност, докато при другите батерията следва да бъде заредена.

Независимо от своя тип, машините за водно почистване под налягане са отлична инвестиция за всяко домакинство или професионалист в бранша. С тях процесът на почистване е изключително лесен, като едновременно с това водоструйките спестяват изключително много време. В нашия каталог можете да откриете надеждна техника за водно почистване, подходяща за всеки бюджет.