Градински инструменти

1 2 3 4

Ефективността на електроинструментите е безспорна, но те не винаги могат да бъдат използвани. Това се дължи най-вече на техните големи размери и тегло. Именно за това се предлагат ръчни инструменти, с които да се извършат същите работни дейности, без да се поемат излишни рискове. Към тях се включват ръчни и телескопични ножици, лопати, пръскачки, ръкавици и други. Всички те са неизменна част от градинарството и се използват не само за отглеждане на редица видове градински растения и земеделски култури, но и за овощарство. Към дейностите, за които се използват инструментите, се включват присаждане на растения, събиране на паднали листа, кастрене на храсти и дървета, рязане на лози и още много други.

Отглеждането на каквито и да било растения в двора не би било възможно без наличието на нужните инструменти. Чрез тях се спестява не само ценно време, но и изключително много усилия. Освен това, те носят удобство по време на ползване. Например, за премахване на увиснали клони, днес се използват телескопични ножици или триони, които дават възможност да се извърши дейността без да е необходимо да се качва нависоко. В допълнение, инструментите са лесни за ползване и разполагат с удобни дръжки, което също би могло да бъде причина за успешното градинарство.

Изобилието от градински растения и техните специфични нужди, изискват всеки любител или професионален градинар да разполага с необходимата техника. Списъкът с нужните сечива е изключително дълъг, като основната причина за това е разнообразността на градинарството и овощарството. За целта, ние предлагаме надеждни градинарски инструменти, които са с доказаното качество на марката BELLOTA. Всеки един модел се изработва единствено от висококачествени материали, като това е гаранция за тяхната издръжливост и ефективност. Каталогът ни включва богата гама от инструменти, предназначени за различните дейности на градинарството и овощарството.