Професионални инструменти

1 2 3 4 6 7 8

Успешното завършване на ремонтните дейности зависи от надеждността на избраните инструменти. Използването на недостатъчно качествено оборудване би могло да доведе до загуба на ценно време и дори до невъзможност за осъществяване на предприетите ремонти. Ето защо днес се предлагат инструменти, отличаващи се със своята висока надеждност – професионалните.

Професионалните инструменти са предназначени да издържат на изключително високи натоварвания. Тяхното най-силно качество е, че могат да работят на високи обороти по-дълго време. Това е и главната причина професионалните модели да бъдат използвани от всички специалисти в строителната и металообработваща индустрия. Тайната за това се крие в специалните защити, с които са оборудвани. Повечето модели разполагат с редица системи против прегряване на мотора, които също предотвратяват стопяване на компоненти и блокиране на машините. Освен това, инструментите гарантират по-висока сигурност при ползване, тъй като защитните системи служат за предпазване на работниците от неприятни инциденти и контузии. Към тях се включват автоматично изключване на мотора в случай на блокиране на свредло по време на работа, защита при неочаквано спиране на електричеството, електронна защита на акумулаторната батерия и други. Не само това, но и професионалните инструменти разполагат със специално покритие на своите вътрешни елементи, което ги предпазва от прах.

Безспорно професионалните инструменти са отлична инвестиция, включително за домашните майстори. В нашия каталог сме включили богат асортимент от професионална техника, предназначена за извършване на различни дейности. В това число влизат пробивни и ударни бормашини, винтоверти и ударни гайковерти, ъглошлайфи, машини за полиране и още много други. Всеки един модел, който предлагаме, гарантира висока производителност и същевременно издръжливост на силно интензивна работа.