Ръчни инструменти

В магазина на Toninski Tools ви предлагаме богато разнообразие от ръчни инструменти, които са незаменим помощник на всеки майстор. При нас ще намерите всичко, което ви е необходимо, както за ремонти и поправки в дома, така и за най-различни професионални нужди. Има редица дейности, при които не е задължително използването на машини, а фината механична работа всъщност е дори препоръчителна.

1 2

За какво служат ръчните инструменти?

С използването на уреди от тази категория могат да се извършват множество операции в дома, офиса, гаража, строителната площадка, сервизните помещения и т.н. Завиване на болтове и винтове, регулиране на елементи от различни конструкции, рязане и обработка на твърди материали (метал, дърво, пластмаса), ремонт на водопроводни елементи, конструиране и монтиране на всякакви видове съоръжения и мебели.

Сред ръчните инструменти в каталога ни ще откриете:

Отвертки – различни видове и размери
• Отвертки с фазомер при работа с електрически уреди и контакти за измерване на тока
Клещи – обикновени, арматурни, водопроводни, режещи
• Арматурни резачки
• Ключове – гаечни, шестостенни и други
• Четки за полиране

Продуктите в тази категория са от високо качество и на отлични цени за потребителя. Инструментите от марките Wera и Knipex са доказани с отличната си изработка, удобни са за работа и издържат с години, без да придобият каквито и да било белези на износване.

Използването на арматурни клещи Κnipex, например, ви дава възможността да се справите и с най-твърдите метални нишки, когато е необходимо те да бъдат отрязани или прегънати по желан от вас начин. Отвертките на Wera пък са създадени да паснат за всякакви размери болтове и винтове, които се налага да завиете или развиете, като ви гарантират удобно захващане и сигурност при работата.

В каталога на Toninski Tools ще откриете както отделни уреди, така и цели комплекти с ръчни инструменти. Не пропускайте възможността да получите пълен набор от отвертки, клещи и ключове, ако имате нужда от по-обхватно оборудване. Ако се възползвате от актуалните ни предложения, ще получите избраните от вас продукти на цените в момента на поръчката. Можете да се консултирате с нашия екип при положение, че не сте сигурни какъв точно инструмент или уред е подходящ за вашите цели.