КАК ДА ПОРЪЧАМ


1. Сайта предоставя удобен интерфейс за създаване на поръчката Ви. След като изберете продукта, натиснете „Добави“, след което ако не сте приключили с поръчката, натиснете бутон „Продължи с покупките „. Когато оформите окончателно поръчката си сложете отметка на бутона „Съгласен съм с общите условия за ползване на услугата“ и кликнете върху бутона „Поръчка“ и следвайте стъпките за  приключване на поръчката. При финализиране на поръчката, на посоченият от Вас e-mail адрес ще получите писмо за потвърждение. Поръчката Ви ще бъде разгледана и наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на подробности относно: наличност на поръчаните продукти – вид и количество, срок на доставка, обща стойност на поръчката. Стоки се изпращат след потвърждение на клиента.

За стоки, които не са налични, се изисква допълнително потвърждение за срока на доставка от ЕТ ТОНИНСКИ’91, както и предварително заплащане по посочената по- долу банкова сметка.

При недостатъчна наличност от поръчания артикул се уточняват сроковете на доставка. За поръчка на артикул със стойност по- малка от 500 лв., не налична в търговските обекти на фирма ЕТ ТОНИНСКИ’91 и желание за експресна доставка – цена на транспорта 25 лв. с ддс.

2. Поръчка не се изпълнява при следните случаи:

  • при неточни или липсващи данни
  • при отказ на клиента
  • при некоректно поведение от страна на клиента
  • при неплатено капаро или стока ( поръчка на стойност над 500лв., за която се изисква плащане по банков път)

3.При направена поръчка условията се запазват такива, каквито са в момента на поръчката.

4. Можете 24 часа в деня да извършвате заявки за поръчки, като получените преди 12 часа ще се обработват същия ден и Клиента ще бъде уведомен за статуса на поръчката чрез електронната поща. Поръчки направени след 12 часа ще се обработват на следващия ден или при налични количества в магазините на ЕТ ТОНИНСКИ’91, Клиента ще бъде уведомен за статуса и срока на доставка.

Поръчки получени през почивни дни и официални празници се обработват в първия работен ден след тях.