Bellota

 

Bellota е бранд, който се нарежда сред лидерите в световен мащаб, специализирани в производството, проектирането и продажбата на градински инструменти. Предложенията на марката срещат одобрението на редица професионалисти и хоби любители в сферата на градинарството и овощарството.

 

1 2 3

 

Bellota e испанска марка, а в портфолиото ѝ влизат както висококачествени градински инструменти, така и множество аксесоари в помощ на хоби градинаря и професионалиста. Брандът има над 100-годишен опит в производството на градински инструментариум, а към днешна дата разполага с производствени бази в Испания, Колумбия, Мексико, Бразилия и САЩ.

Инструментите на Bellota достигат до хиляди потребители по целия свят, тъй като градински инструменти и аксесоари на марката се предлагат в над 120 страни.

В продуктовата гама на магазин Тонински сме селектирали едни от най-търсените за градинарството и овощарството инструменти като:

–> Инструменти за обработка на почвата – лопати, мотики, гребла, вили;

–> Инструменти за косене – сърпове, коси и други;

–> Резливи инструменти – ръчни градински триони, различни видове ножици, лъкове и други;

–> Строителни инструменти и работни аксесоари – тесли, чукове, мистрии, рулетки, клещи и други.

В портфолиото на Bellota се включват още редица инструменти, с помощта на които бихте могли да осигурите отлична грижа за градинските посеви и овощни градини. Поддържаме в наличност едни от най-популярните продукти на марката, а част от продуктовия каталог на Toninski Tools стават и актуалните предложения на бранда.

Ръчните градински инструменти Bellota се отличават с достъпната си цена. В същото време брандът гарантира използването на висококачествени материали, с които се осигуряват търсената надеждност и функционалност на инструментите за продължителен период от време.

Bellota инструментите са лесни и безопасни за употреба дори и от непрофесионалисти. Те предлагат удобството и практичността, които винаги сте търсили в грижата за вашата овощна, цветна и/или зеленчукова градина. За разлика от употребата на съвременните електроинструменти за домашния майстор, които изискват минимум технически познания за ефективното боравене с тях, с ръчните градински инструменти практически би могъл да се справи всеки.