Bosch

bosch-инструментиBosch – безспорно авторитетът на марката се е доказал с времето и едва ли има има нужда от подробно представяне. Бош е утвърден производител – символ на висок клас професионални машини, аксесоари и консумативи с широко приложение. Няколко са направленията, в които Bosch специализира своето производство – техника за дома и градината, строителство, дърводелство и други. Благодарение на поддръжката на богат асортимент с всичко необходимо за работата на домашния майстор, висококачественият ремонт у дома е напълно достижима цел. Онлайн магазинът на фирма Тонински 91 ви предлага богат асортимент от професионални, полупрофесионални електрически, пневматични и ръчни инструменти и консумативи на марката Bosch.

1 2 3 4 27 28 29

Уредите на Bosch – вашият доверен партньор за безупречния вид на дома и градината

Сред уредите за домашния майстор и домакинството се открояват акумулаторни Bosch мултифункционални инструменти, винтоверти, перфоратори, бормашини, триони, ръчни акумулаторни прахосмукачки, електрически уреди за боядисване и много други.

Работата с тях е лека и бърза, а получените резултати по нищо не се различават от ползването на професионални ремонтни услуги. Важно е да отбележим, че освен покупката на основната техника, в магазина ни ще откриете и нужните ви консумативи, резервни части и аксесоари като допълнение – дискове, полирни гъби, четки за полиране и други, които често могат да влязат в употреба на клиента.

В портфолиото на Bosch можете да откриете и всичко необходимо за поддържане отличния вид на вашата градина. В категорията градинска техника на фирма Тонински 91 са подбрани над 100 артикула на марката Bosch – различни видове косачки за трева (електрически, акумулаторни, механични), верижни триони, ножици за жив плет, тримери за трева, духалки и листосъбирачи, пръскачки, водоструйки и други. В категорията градински инструменти също има артикули, които биха привлекли вниманието ви.

Всичко за домашния майстор и професионалната поддръжка на градината на едно място от фирма Тонински 91.

Асортиментът от професионална техника за градината, резервни части и други консумативи Bosch са събрани на едно място в магазина на Toninski.com.

За да ви улесним максимално в избора на изделия и уреди, които са ви необходими, предлаганите от нас продукти са селектирани в различни категории:

–>  градинска техника и градински инструменти

–>  електроинструменти за домашния майстор

–>  консумативи и аксесоари

–>  мултифункционални инструменти

–>  професионални инструменти

 

Портфолиото на марката Bosch е толкова голямо, че трудно бихме могли да изброим цялата продуктова гама на бранда. Едни от най-разпознаваемите уреди на Bosch са различните видове бормашини – акумулаторни, ударни и други.

Асортиментът на бранда не се изчерпва само с тях – различни акумулаторни триони, ножици, косачки и други предоставят високо качество в поддръжката на вашата градина и уюта на дома.

Сред най-популярните категории продукти на марката се нареждат още винтоверти, ударни гайковерти и измервателна техника, перфоратори и къртачи, пистолет за лепене, професионални акумулаторни инструменти.

Марката Bosch обхваща наистина широк диапазон от техника, допълнителни инструменти и аксесоари. Непрекъснат е стремежът на бранда към усъвършенстването на производството с цел да предложи на клиента отлично качество и добра цена.

Постигането на отлични професионални резултати у дома с използването на висококачествена техника превръща Bosch в абсолютен лидер на пазара.