DREMEL

Dremel е един от най-разпознаваемите брандове в световен мащаб, когато става дума за мултифункционални уреди, подходящи както за употреба в домашни условия, така и за професионална дейност. Австрийският имигрант Алберт Дремел създава марката, като основава едноименната компания през 1932 г. в щата Уисконсин. Близо век по-късно продуктите на Dremel са сред най-търсените на пазара заради високото си качество и достъпните цени, на които се предлагат.

 

1 2 3 4 5 6

В нашия магазин ще откриете голяма част от асортимента на бранда. Най-популярни са мултифункционалните инструменти. Основните функции на уредите от марката Dremel са:

– Рязане
– Шлайфане
– Пробиване
– Развиване и завиване
– Шлифоване
– Гравиране
– Полиране
– Лепене

В каталога присъстват инструменти, за които са налични (почти) всички функции в рамките само на един комплект. Други изделия са с по-специфично предназначение. Такива са например пистолетите за гравиране и за залепяне на разнообразни повърхности. Те са предназначени за фина обработка и прецизни довършителни дейности .

Повечето от сериите на Dremel все пак са създадени, за да можете да извършвате повече от една или две операции. Мултифункционалните инструменти от сериите Dremel 3000, Dremel 4000, Dremel 4220 и други се продават с множество приставки, като броят им може да варира между 5 и 70. Те се сменят лесно и ви позволяват да упражнявате описаните разнообразни дейности, без да се налага да използвате повече от един уред. Така в едно почти вълшебно куфарче получавате на практика всичко, от което се нуждаете, за да сътворите или отремонтирате нещо във вашия дом или офис.

Използвайте оригинални консумативи

В магазина на Toninski Tools предлагаме само оригинални консумативи, които са съвместими с уредите от бранда Dremel. При нас можете да откриете търсения диск за рязане или шлайфане на повърхности. Също така предлагаме:

– Четки за шлифоване
– Ножчета и триони за фино рязане
– Пръчки за лепене
– Разнообразие от дискове за рязане на различни материали и шлифоване
– Различни видове подложки, стойки и ръкохватки
– Цанги
– Фрезери

Всички мултифункционални инструменти от марката Dremel се продават със съответната гаранция за качество.