WERA

WERA – Wera-Werk Hermann Werner GmbH & Co е немска специализирана фирма за производство на инструменти за завинтване. Компанията стартира своята дейност в далечната 1936 г. като търговска фирма за инструменти, за да извърви пътя до превръщането си в един от световните лидери в производството на ръчни инструменти за професионална и индустриална употреба.

Професионални комплекти ръчни инструменти от Wera – продуктови идеи и решения на високо професионално ниво

Допускане на компромис по отношение на качеството би струвало много на компания от ранга на Wera. Ето защо производственият процес, през който преминават всички продукти на марката, е много стриктен.

Единният производствен стандарт, който се спазва във всички производствени фабрики на фирмата, е гарант за високо качество. Главният производствен завод на WERA се намира в гр. Бистрица, Чехия.

Там се обхваща производствена гама от над 3000 инструмента за завинтване. Разбира се, продукти на WERA се произвеждат в Тайван и други места по света, а служителите на компанията по целия свят наброяват около 750 души. Производството на Wera е сертифицирано по стандарт ISO.

Продуктите на компанията са с доказани отлична изработка и удобство по време на работа. По отношение здравина и устойчивост във времето – можете да бъдете сигурни, че инструментите Wera няма да придобият почти никакви белези на износване дори с години активно ползване.

Инструментите Wera са с уникален продуктов дизайн и запазена търговска марка – качества, които ги правят ваш доверен партньор

Няколко са престижните награди, с които е удостоена компанията за своя принос в проектирането на уникален продуктов дизайн. Инструментите от продуктовата гама на Wera са преди всичко стилни и ергономични за предоставяне на възможно най-добрите резултати при работа с тях.

Запазената търговска марка Wera предпазва хилядите потребители по света от инструменти-имитации на марката. Брандът има широко влияние по целия свят, а причина за това са немалкото положителни качества, които го отличават от останалите продукти на пазара в тази категория.

Устойчивостта, лекотата и бързината по време на работа с инструментите за завинтване на Wera правят производителя изключително надежден партньор на индустрията, търговията и потребителите.

Широк продуктов диапазон от ръчни инструменти Wera от магазина на Тонински 91

Използването на ръчни инструменти спомага за извършването на различни операции у дома – ремонти при възникнали проблеми с водопроводната мрежа, конструиране и монтиране на различни видове съоръжения, мебели и т.н.

Без помощта на отвертки и ключове е невъзможна работата на сервизни помещения, производствени и строителни площадки и други. В тази връзка, изключително качество в производството на богат асортимент от ръчни инструменти предлага марката Wera: отвертки, тресчотки и аксесоари, различни видове ключове, богат машинен инструментариум, ударни отвертки, инструменти в областта на самолетостроенето и други. Wera се стреми непрекъснато да разширява продуктовата си гама, като остава абсолютен лидер в производството на отвертки и накрайници – продуктите на марката са налични в комплекти или поотделно.

Продуктовите идеи и решения, които предлага компанията, превръщат работата с инструментите ѝ в удоволствие, а резултатите са на наистина високо професионално ниво.

Магазинът на фирма Тонински 91 непрекъснато обновява продуктовия си каталог, за да ви предложи широк продуктов диапазон от висококачествени ръчни инструменти Wera на много достъпни цени.